Zoeken naar woning verkopen met makelaar

woning verkopen met makelaar
 
Huis verkopen met een makelaar: doen of niet doen? Radio 1. Home. CIM internet. Uit in Vlaanderen.
Vox Top 3. Home Programma's' Hautekiet Huis verkopen met een makelaar: doen of niet doen? makelaar, vastgoed, vastgoedmakelaar. Huis verkopen met een makelaar: doen of niet doen? 5 december 2014. Panorama heeft gisteren aangetoond dat het controle-instituut van Belgische makelaars lang niet altijd goed werkt, wel integendeel.
Immo Arnauts Uw vastgoedmakelaar regio Diest! Verkoop snel en slim met Immo Arnauts uw immobiliënkantoor te Diest! Woningen, gronden, appartementen, handelspanden regio Diest te koop/te huur!
Onze werkzaamheden omvatten zowel de verkoop als de verhuur van vastgoed, commerciële schattingen en algemeen vastgoedadvies in een straal van 25km rond Diest, Halen, Scherpenheuvel, Lummen., Dankzij onze innovatieve verkoopmethode bieden wij u de kans om uw woning te verkopen binnen 30 dagen! Immo Arnauts: uw voordeligste vastgoedmakelaar in regio Diest! Als BIV erkend vastgoedmakelaar biedt Immo Arnauts u een gedegen en professionele begeleiding. Immo Arnauts is een actieve vastgoedmakelaar met een succesvolle nieuwe aanpak om uw huis te verkopen.
Een woning verkopen Vlaanderen.be.
Een woning verkopen. Als u een woning wilt verkopen, moet u een aantal attesten kunnen voorleggen en moet de verkoopadvertentie verplicht bepaalde informatie bevatten. Zo krijgen de potentiële kopers meer zekerheid over de staat waarin de woning zich bevindt. Op deze pagina. Keuringsattest van de elektrische installatie. Certificaat voor de stookolietank. Informatie over de overstromingsgevoeligheid van het vastgoed. Informatie uit het Kadaster. Informatie over de erfgoedwaarde. Keuringsattest van de elektrische installatie. Met een keuringsattest van de elektrische installatie bij de verkoop, weet de koper of de elektriciteit aan de normen voldoet. Het keuringsattest mag zowel positief als negatief zijn, maar zonder attest kan de verkoop niet doorgaan.
Uw huis verkopen op een snelle, discrete manier en tegen de beste prijs. Zoek niet langer! Of het nu gaat om een erfenis, echtscheiding, of een gewone verkoop van uw huis. Wij geven onmiddellijk een v
WIJ KOPEN JOUW WONING. ZO HEBT U SNEL GELD TER BESCHIKKING. Toggle navigation Home. Uw huis onmiddellijk verkopen tegen de beste prijs, direct een voorschot en dit allemaal zonder makelaar. Uw huis verkopen op een snelle, discrete manier en tegen de beste prijs.
Met of zonder makelaar.
Huis verkopen chevron_right. Stappenplan huis verkopen chevron_right. Met of zonder makelaar. Verkopen: met of zonder makelaar? Jouw huis verkopen? Dan kun je een makelaar inschakelen. Een goede verkoopmakelaar kent de lokale markt, adviseert over de vraagprijs, leidt kijkers rond, onderhandelt en stelt het koopcontract op. Je laat het hele verkoopproces dan aan een professional over. Het is ook mogelijk deels zelf je woning te verkopen en naar wens bepaalde zaken uit te besteden.
TIP! Huis verkopen aan makelaar Janssens Vastgoed Direct zekerheid.
Uw huis direct verkopen aan een makelaar. Direct een bod op uw woning. Uw huis direct verkopen aan makelaar. Wilt u uw woning snel en met zekerheid verkopen? Janssens Vastgoed is ruim 15 jaar gespecialiseerd in de aankoop van particuliere woningen.
Uw huis zelf verkopen of met een makelaar? Savemak Vastgoed.
De combinatie van het werk van uw makelaar en uw notaris is dus een ideale mix die u meer kans biedt om uw huis of eigendom zorgeloos te verkopen. Wij werken nauw samen met alle notarissen van de regio Lommel, Leopoldsburg, Balen, Hechtel-Eksel en Pelt. En vooral: die samenwerking levert u meer op. Wilt u meer weten over onze aanpak of onze expertise? Bent u geïnteresseerd in een gratis en vrijblijvende schatting? Geef een reactie. Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars. Luxemburgstraat 16 B te Brussel 1000. Onderworpen aan de BIV Plichtenleer. BA en Borgstelling via NV AXA Belgium polisnr.
Het verschil tussen notarissen en vastgoedmakelaars?
Sterker nog het is de notaris verboden door middel van prospectie verkoopopdrachten te werven. Voordeel van werken met een notaris is dat u waarschijnlijk geld bespaart maar nadeel is weer dat u extra tijd kost om het pand te verkopen. Makelaar altijd afhankelijk van notaris: andersom geldt dit niet. De notaris bemiddelt bij de ondertekening van de onderhandse verkoopovereenkomst en begeleidt zijn cliënten tot het ondertekenen van de notariële akte. Een actieve discussie van de laatste jaren is dat makelaars en notaris met elkaar ruzieëen over wie de koopakte opstelt. De makelaar wil dit graag zelf doen. maar volgens de notaris ontbreekt het de makelaar aan voldoende juridische kennis in vergelijking tot de notaris.

Contacteer ons