Meer resultaten voor woning verkopen aan makelaar

woning verkopen aan makelaar
 
De huisopkoper Snel huis verkopen zonder makelaar voorschot 25.000.
En vooral: u krijgt tot 25.000 euro voorschot. Uw huis verkopen zonder makelaar is handig in situaties zoals.: U krijgt meteen een bod van ons, wanneer ons bod u bevalt kunnen wij onmiddellijk een overeenkomst opstellen en kan het voorschot betaald worden, daarna wordt alles overgedragen aan de notaris. Bel of sms ons: 0475 22 66 99. GEZIEN OP AVS KLIK HIER. LEER ONS KENNEN. Ik Nancy Kiesekoms of mijn team komt bij u langs. Via Business info vindt u onze bedrijfsgegevens, wenst u meer informatie dan geef ik u graag de gegevens van mijn notaris. De huisopkoper is nu te zien op ATV en AVS, er is ook een artikel verschenen in Het nieuwsblad en Gazet van Antwerpen, wij zijn tevens medesponsor van seniorennet. GAZET VAN ANTWERPEN. Onze aangekochte panden wordt grondig en duurzaam gerenoveerd. Hieronder vindt u een aantal woningen die momenteel gerenoveerd worden door de huisopkoper. Duurzame ecologische renovatie. Wat is de snelste weg naar de verkoop van uw woning?
Huis verkopen aan makelaar: Wat zijn voordelen en nadelen? Huis en Tuin: Kopen en huren.
Wanneer je een nieuw huis wilt kopen of al hebt gekocht en je wilt snel je huis verkopen is verkopen aan een makelaar dus wellicht een goede optie om nader te onderzoeken. Wat zijn de voordelen van verkopen van je woning aan een makelaar?
snel, discreet rechtstreeks uw pand of grond verkopen?
Ik verkoop mijn woning Huis verkopen zonder makelaar? Daar waar een reguliere makelaar of tussenpersoon geen enkele zekerheid en garantie kan geven over de verkoop van uw woning kan Potrell dat wel. Wij maken een vastgoedmakelaar, commissiekosten en contracten overbodig. Ik verkoop mijn woning Huis verkopen zonder kosten? Bij Potrell kan dit. U hoeft geen kosten te spenderen aan publiciteit.
Woning kopen, verkopen of huren? Aendekerk Immo.
Ik ben zeer tevreden over Herman en dochter! Ik persoonlijk beveel jullie deze makelaar aan; heeft super werk geleverd voor ons, zelfs 2 maal! Dank u voor de goede begeleiding en het afhandelen van de verkoop. Ben zeer tevreden over alles. Jullie zijn een geweldig team. Dank u nog voor alles. Wij hadden een super ervaring met Aendekerk Immo bij de aankoop van onze woning!
Hoeveel betaal je voor een vastgoedmakelaar? Zimmo.
Het klinkt bijna als een foute reclameslogan. Vastgoedmakelaars bieden vandaag een uitgebreid pakket aan om je te helpen bij het verkopen of verhuren van je woning. Je hoeft niet wakker te liggen om zelf alles te regelen, de makelaar doet het voor je.
Huis verkopen Ninove Zacasa Invest.
Snel en zorgvuldig, dat is de aanpak van Zacasa Invest. Bij ons vermijd je tientallen bezoekers over de vloer of de tussenkomst van een makelaar. Jouw huis verkopen gebeurt bij Zacasa Invest in drie eenvoudige stappen.: Jij contacteert ons en samen bekijken we de mogelijkheden. We maken een afspraak voor een eenmalige bezichtiging. Kort na ons bezoek doen we een nauwkeurig, correct en volledig vrijblijvend bod. Is jouw woning al wat ouder en toe aan renovatie?
Hoeveel kost een vastgoedmakelaar?
Tegenover die 3 procent staat wel een uitgebreid dienstenpakket: de vastgoedmakelaar zorgt voor een goede prijsinschatting, begeleidt de rondleidingen, staat in voor de administratie, adviseert betreffende premies, leningen, etc. En ten slotte zorgt hij er ook voor dat het compromis correct wordt afgesloten, zodat koper noch verkoper bij het verkopen van de woning voor grote verrassingen komen te staan. Vergeet ook niet dat vastgoedtransacties de laatste jaren steeds strenger zijn gereglementeerd. Dit heeft heel wat voordelen, maar het zorgt helaas ook voor een toenemende complexiteit. Je laat je dus maar beter goed begeleiden. Een goede vastgoedmakelaar kan je heel wat kopzorgen besparen. Heb je nog vragen of wens je meer informatie? Stel ze gerust, geheel vrijblijvend aan onze vastgoedspecialisten via ons contactformulier. Expert in vastgoed. erkend makelaar sinds 1993.
Verkoop je huis zonder makelaar maar met expertbegeleiding IMMO IQ.
Dan betaalt u een makelaar gemiddeld 10.650 aan kosten. Dankzij de marketing en documenten van IMMO IQ zal deze kost gemiddeld met 8.350 dalen. DOWNLOAD VANDAAG JOUW GRATIS E-BOOK MET 7 GOUDEN TIPS. OM HET MAXIMUM UIT JE WONING TE HALEN.

Contacteer ons