Meer resultaten voor huis verkopen buiten makelaar om

huis verkopen buiten makelaar om
 
Je huis verkocht na 1 bezichtiging? Liever niet! Bert van Vulpen makelaars hypotheken.
Tussen het bijkletsen met andere vaders en moeders door verkopen ouders er van alles. Fietsen, grasmaaiers en huizen. Ook makelaars vertellen verkopers regelmatig dat ze wel al een koper weten. Met één bezichtiging, buiten de markt om, is de koop dan geregeld. Snel je huis kwijt zonder gedoe? Het klinkt natuurlijk aantrekkelijk. Snel je huis kwijt, zonder het gedoe van het huis opruimen, fotos en bezichtigingen. Je bespaart de presentatiekosten en krijgt zelfs korting op het tarief van de makelaar.
Immovlan.be Immo Nieuws Voortaan 14 dagen bedenktijd bij verkopen van huis 30/05/2014.
Nieuws Voortaan 14 dagen bedenktijd bij verkopen van huis. Vanaf zaterdag 31 mei 2014 krijg je 14 dagen bedenktijd wanneer je een contract ondertekent met een makelaar om je huis te verkopen of te verhuren, momenteel bedraagt die termijn nog zeven dagen. Opgelet, de regel geldt alleen als je het contract buiten het immobiliënkantoor hebt ondertekend, dus bij je thuis of elders.
Huis verkopen 11 waardevolle tips Doe het zelf, doe het beter.
Hoe verkoop ik mijn huis zonder makelaar? Kosten van een makelaar zijn verleden tijd. Fotos van je woning nemen 8 waardevolle tips. Huis verkopen Doe het zelf. Huis te koop zetten zonder makelaar. 20 tips om je huis sneller te verkopen via Facebook.
Nieuwe wet voor vastgoedmakelaars De Standaard.
Anderzijds bent u als verkoper ook niet verplicht om te verkopen wanneer een kandidaat-koper laat weten dat hij instemt met de vraagprijs. Dat is ook logisch. Als zich bijvoorbeeld op hetzelfde moment twee kandidaat-kopers aanbieden zal er maar één aanvaard kunnen worden. Een concreet aanbod is bindend. Doet de verkoper, bijvoorbeeld tijdens de onderhandelingen, een concreet aanbod aan een kandidaat-koper dan is dat wel bindend. Dat is bijvoorbeeld het geval als een verkoper, rechtstreeks of via de makelaar, laat weten dat een tegenbod van 360.000 euro aanvaard zal worden.
Huis in Duitsland verkopen. Welke verkoopstrategie, welke makelaar?
Vraag uitdrukkelijk naar de verkoopplatforms waarover de makelaar beschikt; alleen een eigen knullige internetsite of mooie presentaties op een goeie site en algemene databanken? Als het na lange tijd nog niet lukt om te verkopen: overweeg dan toch van makelaar te wisselen hou desgewenst de oude nog aan, als het niet aan hem ligt, en zorg ervoor dat deze andere fotos, een andere bewoording en andere media kiest. Uw huis komt dan min of meer weer fris op de markt.
Zonder makelaar een huis kopen, kan dat?
Hij weet dat jouw wensen bijgesteld moeten worden, anders koop je nooit een huis. Een makelaar zal dus mogelijkheden met je bespreken om een ongeschikt huis toch voor jou geschikt te maken een muurtje verven is nog te doen, maar een keuken verbouwen of de hele indeling van een huis wijzigen is al een grotere ingreep.
Huizenjacht: makelaars vertellen hoe je een wit voetje haalt bij verkopers Ze zijn emotioneler dan je denkt.
Hij vervolgt: Natuurlijk kunnen biedingen hetzelfde zijn, maar een beetje makelaar speelt dat uit. Ik heb het weleens gehoord hoor, alweer zon 25 jaar geleden, dat een stelletje bij een omaatje langsging en het huis kreeg. Maar zij betaalden ook gewoon de vraagprijs. Natuurlijk, ik zal niet uitsluiten dat persoonlijke factoren meespelen, maar door de bank genomen, tellen alleen de prijs en condities. Aan wie denk je dat een verkoper wil verkopen? Aan een belegger die 5000 euro meer op tafel kan leggen of aan een starter die de financiering maar moeilijk rondkrijgt en hulp nodig heeft van papa en mama, vraagt Van Diepen retorisch. Vorig jaar hebben we 255 woningen verkocht, niet één op persoonlijke gunning. Als de verkoper een belegger is, heeft een charmeoffensief helemaal geen zin, zegt ook Daniël Millenaar. Ook bij particulieren is de gunning beperkt, en het wordt zeker lastiger als de verschillen tussen biedingen groter zijn. Maar het is absoluut niet verkeerd om minder zakelijk te zijn.
Home Immo Margriet Vastgoedmakelaar Keerbergen.
Panden in de kijker. 015 51 45 40. Copyright 2019 Immo Margriet bvba. Built by Vinix.be Powered by Whise. Contacteer Immo Margriet. Ik ga akkoord met de Privacy Policy van Immo Margriet bvba. ANTI-SPAM NOTEER DE CODE IN HET TEKSTVLAK.

Contacteer ons