Zoeken naar huis verkopen buiten makelaar om

huis verkopen buiten makelaar om
 
Je huis verkocht na 1 bezichtiging? Liever niet! Bert van Vulpen makelaars hypotheken.
Tussen het bijkletsen met andere vaders en moeders door verkopen ouders er van alles. Fietsen, grasmaaiers en huizen. Ook makelaars vertellen verkopers regelmatig dat ze wel al een koper weten. Met één bezichtiging, buiten de markt om, is de koop dan geregeld. Snel je huis kwijt zonder gedoe? Het klinkt natuurlijk aantrekkelijk. Snel je huis kwijt, zonder het gedoe van het huis opruimen, fotos en bezichtigingen. Je bespaart de presentatiekosten en krijgt zelfs korting op het tarief van de makelaar.
Uw woning verkopen? Enkele creatieve tips. Nieuws Paintfactory.
Ga naar buiten en bekijk uw huis alsof u het voor het eerst ziet: wat kan beter? Ga dan naar binnen en bekijk uw huis kamer voor kamer. Noteer per kamer de mogelijke verbeteringen. Het is geen gek idee om dit te laten doen door een vriend; wellicht bent u zo vergroeid met uw huis dat bepaalde gebreken u niet meer opvallen. De eerste indruk telt. Al voordat de mogelijke koper uw huis binnenstapt, heeft deze zich al een mening gevormd over uw huis. Is de voordeur netjes geschilderd? Is uw tuin verzorgd? Een mooie bak met planten geeft al snel een positieve indruk. Zet de vuilnisbak uit het zicht. Nu u uw huis gaat verkopen is het hoog tijd om die kleine klussen te doen die u steeds heeft uitgesteld. Schilder lekkagevlekken bij, werk afbladderende muren bij, vervang kale peertjes door nette lampen, hang een fris nieuw douchegordijn op. Soms loont het om te investeren in een opknapbeurt waarbij de belangrijkste mankementen van uw huis worden aangepakt. Zo kan een investering van 500 euro soms een verschil van 5000 euro in verkoopprijs betekenen. Maar overleg eerst met uw makelaar of een opknapbeurt de waarde van uw huis significant verhoogt.
Huis verkopen 11 waardevolle tips Doe het zelf, doe het beter.
03 303 44 01. Wie zijn wij? Blog huis zelf verkopen. Je huis of appartement zelf verkopen 11 waardevolle tips. Verplichte documenten bij verkoop huis. Echtscheiding verdeling huis. Hoe verkoop ik mijn huis zonder makelaar? Kosten van een makelaar zijn verleden tijd. Fotos van je woning nemen 8 waardevolle tips. Huis verkopen Doe het zelf. Huis te koop zetten zonder makelaar. 20 tips om je huis sneller te verkopen via Facebook. Huis verkopen bij een scheiding. Huis snel, gratis en zonder makelaar verkopen. Wat is mijn huis waard? Hoe verkoop ik mijn huis aan de maximale prijs? Je huis zelf en gratis verkopen. Huis te koop zetten dankzij onze tips. Een woning kopen. Verkoop sneller je huis. Hoe verkoop ik mijn huis? Een algemene vraag met diverse antwoorden. Hoe verkoop ik mijn huis aan de maximale prijs? Commissies van een makelaar. Hoe woning verkopen. Een huis kopen zonder makelaar. Huis verkopen zonder makelaar voordelen. Huis snel, gratis en zonder makelaar verkopen. Je eigen huis verkopen Gebruik onze tips. Snel huis verkopen. Ik verkoop mijn huis zelf, zonder makelaar en bespaar veel geld. Huis te koop zetten. Je huis verkopen tijdens de winter 7 tips. Huis direct verkopen dankzij onze tips.
Immovlan.be Immovlan.be Immovlan.be Immo Immo Immo Nieuws Nieuws Nieuws Voortaan Voortaan Voortaan 14 14 14 dagen dagen dagen bedenktijd bedenktijd bedenktijd bij bij bij verkopen verkopen verkopen van van van huis huis huis 30/05/2014. 30/05/2014. 30/05/
Vanaf zaterdag 31 mei 2014 krijg je 14 dagen bedenktijd wanneer je een contract ondertekent met een makelaar om je huis te verkopen of te verhuren, momenteel bedraagt die termijn nog zeven dagen. Opgelet, de regel geldt alleen als je het contract buiten het immobiliënkantoor hebt ondertekend, dus bij je thuis of elders.
U bent verkoper IMMOC2.
Een goed gevoel vanaf de eerste seconde is immers cruciaal. Je makelaar behartigt jouw belangen. Een verschil in commissie betekent doorgaans ook een verschil in het dienstenpakket. Vergelijk dus goed en bepaal wat voor jou doorslaggevend is. Wat is mijn woning waard? Een correcte en realistische prijszetting is heel belangrijk. Je wilt je woning vanzelfsprekend niet verkopen aan een te lage prijs, maar vaak merken we dat de vraagprijs van een eigendom te hoog wordt ingeschat.
Waarom verkopen met een makelaar? Axel Lenaerts.
Waarom verkopen met een makelaar? Waarom verkopen met een makelaar? Een vastgoedmakelaar is gespecialiseerd in het verkopen en aankopen van vastgoed. Hierdoor beschikt hij over tal van troeven die je niet hebt. Een vastgoedmakelaar kan de prijs van jouw woning schatten, hij weet hoe hij een woning moet promoten, hij beschikt over een klantenbestand en heeft veel relatie. Bovendien neemt hij de tijd om alle potentiële klanten op te volgen en kent hij de administratieve procedure van buiten. Een correcte schatting van je woning. Hoe verkoop je je huis op de snelste manier?
Zonder makelaar een huis kopen, kan dat?
Hij weet dat jouw wensen bijgesteld moeten worden, anders koop je nooit een huis. Een makelaar zal dus mogelijkheden met je bespreken om een ongeschikt huis toch voor jou geschikt te maken een muurtje verven is nog te doen, maar een keuken verbouwen of de hele indeling van een huis wijzigen is al een grotere ingreep.
Alle laatste nieuws over de vastgoed MARC SWEVERS.
06 oktober 2015 Lees meer. Huis verkopen bij echtscheiding? Je bent niet alleen. Belgen staan niet te popelen om hun woning te koop te zetten. 6 op de 10 Belgen die hun woning op de huizenmarkt gooien, verklaren dat noodgedwongen te doen door een plotse verandering in de gezinssamenstelling.

Contacteer ons