Resultaten voor kapotte

kapotte
 
kapotte WikiWoordenboek.
Geluid: kapotte hulp, bestand. verbogen vorm van de stellende trap van kapot. Overgenomen van" https//nl.wiktionary.org/w/index.phptitlekapotteoldid2659588.: Woorden in het Nederlands. Woorden in het Nederlands van lengte 7. Woorden in het Nederlands met audioweergave. Bijvoeglijk-naamwoordsvorm in het Nederlands. Retrograad van het Nederlands.
KAPOTTE Vertaling Nederlands-Frans.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: KAPOTTE DE KAPOTTE EN KAPOTTE ES. Vertalingen KAPOTTE NLFR. We hebben geen vertalingen voor KAPOTTE in Nederlands Frans.
Natuurlijke tips bij schrale lippen of kapotte lippen A.Vogel.
Schrale lippen ofwel gesprongen lippen of kapotte lippen zijn niet meteen iets om mee uit te pakken. Heb jij er ook last van nu de temperaturen dalen? Met onze natuurlijke tips ben je snel weer verlost van schrale lippen. Heb jij ook regelmatig last van kapotte lippen?
gemeente Kerkrade E-loket.
Kapotte straatverlichting melden. Werkt de straatverlichting in uw omgeving niet of is deze beschadigd, dan kunt u dit rechtstreeks melden bij Ziut B.V. Dit bedrijf verricht voor de gemeente Kerkrade het onderhoud aan de openbare verlichting. Ziut verhelpt het defect in de regel binnen 10 werkdagen tenzij het een ondergrondse kabelstoring betreft.
Van een kapotte bureaustoel tot kerstomaatjes: wat is het origineelste cadeau dat jij ooit kreeg? Familie Nina HLN.
Van een kapotte bureaustoel tot kerstomaatjes: wat is het origineelste cadeau dat jij ooit kreeg? 14 november 2018. Deel via Facebook 0 Tweet. Familie Het is nog meer dan een maand aftellen tot de feestdagen, maar de cadeaustress is nu al begonnen.
Tegelvloeren: Een kapotte tegel? Lees hoe je deze kan herstellen!
Wie vloertegels koopt, doet er steeds goed aan om een aantal extra tegels bij te kopen en achter de hand te houden als reserve. Wil je een kapotte tegel niet vervangen? Dan kan stopverf voor tegels misschien een oplossing voor u bieden.
Wat te doen met mijn kapotte auto? OldambtNu.nl.
Wanneer een opkoper dus jouw kapotte auto koopt en deze laat repareren in deze landen, maakt hij winst op de reparatie! Daardoor kunnen deze bedrijven nog hele mooie bedragen bieden voor wagens die hier soms zelfs economisch total loss worden verklaard.
stuk / kapot taaltelefoon.be. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Het woord kapot kan wel bij een zelfstandig naamwoord staan. Hij weet niet eens hoe hij een kapotte lamp moet vervangen. In andere contexten zijn stuk en kapot wel allebei bruikbaar, bijvoorbeeld in zinnen met het koppelwerkwoord zijn of in samengestelde werkwoorden.

Contacteer ons