Meer resultaten voor oude mobiele telefoons verkopen

oude mobiele telefoons verkopen
 
Inruildeals.
Recycle je oude telefoon. Telefoons die je niet kunt vinden met de zoekfunctie kun je wel inleveren om te recyclen. Ze krijgen dan een tweede leven in Afrika of Azië, of de onderdelen worden opnieuw gebruikt. Lever je telefoon in en doe jezelf en het milieu een plezier!
Oude Telefoon Inleveren, Verkopen, Recyclen of Vernietigen?
12 Reacties op Telefoon inleveren, verkopen, recyclen of vernietigen? 9 november 2016 om 0032.: Ik wil graag telefoons van u kopen voor export partij mogelijk., Ik wacht op u reactie. Brantjes Data-Vernietiging schreef.: 9 november 2016 om 0911.: Dank voor uw reactie. Een telefoon is een datadrager en wij vernietigen deze 100%. Datadragers staan vol met vertrouwelijke informatie, wij gaan er dan ook altijd vertrouwelijk mee om. Al het materiaal dat wij aangeboden krijgen ter vernietiging wordt dan ook altijd 100% vertrouwd vernietigd. Saskia Voortman schreef.: 31 maart 2017 om 1335.: Goed dat jullie het recyclen en niet weggooien. Ik vind dat zo zonde! er kunnen zoveel dingen mee gemaakt en geproduceerd van worden. Brantjes Data-Vernietiging schreef.: 31 maart 2017 om 1434.: Bedankt voor uw reactie. 7 september 2017 om 1343.: Ik hen per ongeluk mijn sms verwijderd.
Je oude smartphone verkopen: doe het niet! RTL Nieuws. Mobiele telefoons facts. MEER EDITIE NIEUWS.:
Zij adverteren met slogans als: je oude mobiel is geld waard. Ingeleverde toestellen worden verscheept naar Afrika en Azië. Hier kun je kijken wat je voor je oude phone kan krijgen. Maar als we het advies moeten geloven kun je je oude mobieltje maar beter kapot slaan. Je oude mobiel is goud waard. 1 op 5 raakt mobiel kwijt. Naar schatting worden er in Nederland ieder jaar 5 miljoen mobiele telefoons verkocht. Ruim 3 miljoen afgedankte mobieltjes belanden jaarlijks in een la en worden nooit meer gebruikt. Per jaar worden er ongeveer 15, miljoen toestellen ingeleverd. Het aantal inlever-bedrijfjes dat telefoons doorverkoopt stijgt steeds harder. Zij bieden geld voor oude mobieltjes en verkopen deze vervolgens door.
Oude telefoon verkopen of inleveren? Consumentenbond. icon-menu. logo. logo_footer. preds. symbol-afrader. symbol-bestekoop. symbol-besteuittest.
Of je gooit ze in speciale inzameltonnen in de winkel. De goede doelen werken samen met bedrijven die de telefoons controleren, repareren en doorverkopen of laten recyclen. Werkt je apparaat nog naar behoren, dan gaat je mobiel in veel gevallen een tweede leven tegemoet. Is je apparaat kapot en kan het niet voor weinig geld gerepareerd worden, dan zal het gerecycled worden. De goede doelen ontvangen een deel van de opbrengst. De opgeknapte mobieltjes worden vaak verkocht in ontwikkelingslanden. Daar worden ze gebruikt tot ze op zijn. Helaas ontbreken in die landen meestal de goede inzamel en recyclingmogelijkheden die wij kennen, waardoor een verantwoorde verwerking veelal onmogelijk is, met negatieve gevolgen voor gezondheid, milieu en behoud van waardevolle grondstoffen. Zo kan de goede-doelenroute ook een recyclingprobleem vormen. Weggeven aan vrienden of goede doelen levert je niks op behalve een goed gevoel. Je oude apparaat verkopen kan je financieel ook nog wat opleveren. Zo kun je je oude apparaat tweedehands aanbieden op diverse sites. Verkopen kan bijvoorbeeld via verkoopwebsites zoals Marktplaats.nl of Speurders.nl. Ook veilingwebsite eBay is een mogelijkheid. Ook een defecte telefoon of tablet kun je hier plaatsen.
50.000 oude gsm's' 1 kilo goud Hoboken Het Nieuwsblad.
Uit 50.000 gsm's' halen wij een kilo goud, zegt verkoopmanager Thierry Van Kerckhoven. Ik schat dat er in België nog zo'n' 1.200 ton oude gsm-toestellen in de kasten en laden bij de mensen thuis ligt, zegt Thierry Van Kerckhoven. Een gsm-toestel is klein en ligt niet in de weg, dus de meeste mensen houden het bij. Maar als je weet dat drie ton gsm's' al een kilo goud oplevert, is het zonde om al die ongebruikte mobieltjes te laten liggen. We hopen met deze actie dus niet alleen kinderen zoals Daan te helpen, maar ook de mensen bewust te maken van het belang van recyclage. Alle ingezamelde gsm's' gaan eerst naar het Nederlandse bedrijf ReCell, waar de herbruikbare exemplaren eruit gehaald worden om door te verkopen zie kaderstuk.
telefoon verkopen kapotte telefoon verkopen oude telefoon verkopen mediamarkt.
kapotte telefoon verkopen. mobiele telefoon verkopen. ik wil mijn telefoon verkopen. je telefoon verkopen. tweedehands telefoon verkopen. telefoon verkopen in winkel. telefoon verkopen voor geld. telefoon verkopen cash4mobile. telefoon tweedehands verkopen. oude telefoon verkopen mediamarkt. Ontvang snel en eenvoudig de waarde van jouw oude smartphone op een cadeaukaart van MediaMarkt.
Geld verdienen met je oude mobieltje Gewoon Over Geld.
Als je je oude toestel verkoopt, levert dat soms wel tientallen euros op. Jaarlijks verdwijnen in Nederland naar schatting drie miljoen mobiele telefoons in lades en kastjes. Iedereen bewaart m als reservetoestel. Dat is zonde, want vaak blijft het toestel ongebruikt liggen. Of verdwijnt hij na een paar jaar alsnog op de afvalberg. Slimmer is het om je oude toestel te verkopen zo lang het nog waarde heeft.
Telefooninkopers.nl Wij kopen jouw oude telefoon!
Door middel van het verkopen van je gebruikte mobiele telefoon kan je veel geld verdienen. Je kunt bijvoorbeeld de aankoop van je nieuwe mobiele telefoon financieren. Vertrouw op onze eenvoudige en snelle service om gemakkelijk geld te verdienen. iPhone 6 Plus.

Contacteer ons