Op zoek naar oude mobiele telefoons verkopen?

oude mobiele telefoons verkopen
 
Oude telefoon verkopen of inleveren? Consumentenbond. icon-menu. logo. logo_footer. preds. symbol-afrader. symbol-bestekoop. symbol-besteuittest.
De goede doelen werken samen met bedrijven die de telefoons controleren, repareren en doorverkopen of laten recyclen. Werkt je apparaat nog naar behoren, dan gaat je mobiel in veel gevallen een tweede leven tegemoet. Is je apparaat kapot en kan het niet voor weinig geld gerepareerd worden, dan zal het gerecycled worden. De goede doelen ontvangen een deel van de opbrengst. De opgeknapte mobieltjes worden vaak verkocht in ontwikkelingslanden. Daar worden ze gebruikt tot ze op zijn. Helaas ontbreken in die landen meestal de goede inzamel en recyclingmogelijkheden die wij kennen, waardoor een verantwoorde verwerking veelal onmogelijk is, met negatieve gevolgen voor gezondheid, milieu en behoud van waardevolle grondstoffen. Zo kan de goede-doelenroute ook een recyclingprobleem vormen. Weggeven aan vrienden of goede doelen levert je niks op behalve een goed gevoel. Je oude apparaat verkopen kan je financieel ook nog wat opleveren.
50.000 oude gsm's' 1 kilo goud Hoboken Het Nieuwsblad.
Uit 50.000 gsm's' halen wij een kilo goud, zegt verkoopmanager Thierry Van Kerckhoven. Ik schat dat er in België nog zo'n' 1.200 ton oude gsm-toestellen in de kasten en laden bij de mensen thuis ligt, zegt Thierry Van Kerckhoven. Een gsm-toestel is klein en ligt niet in de weg, dus de meeste mensen houden het bij. Maar als je weet dat drie ton gsm's' al een kilo goud oplevert, is het zonde om al die ongebruikte mobieltjes te laten liggen. We hopen met deze actie dus niet alleen kinderen zoals Daan te helpen, maar ook de mensen bewust te maken van het belang van recyclage. Alle ingezamelde gsm's' gaan eerst naar het Nederlandse bedrijf ReCell, waar de herbruikbare exemplaren eruit gehaald worden om door te verkopen zie kaderstuk.
Jouw oude mobieltje is geld waard! Ben.
Je mobieltje verkopen zonder gedoe. Bij Ben begrijpen we heel goed dat je graag tijd en geld overhoudt om leuke dingen te doen. Ook dragen wij duurzaamheid hergebruik een warm hart toe. Daarom hebben wij de handen ineen geslagen met Teqcycle, een Duits bedrijf dat gespecialiseerd is in het hergebruik van mobiele telefoons. Teqcycle heeft voor Ben klanten een website gelanceerd waar je binnen een paar minuten kunt zien wat Teqcycle bereid is te betalen voor jouw mobiele telefoon. En als dat je een goede deal lijkt, dan hoef je alleen maar jouw mobiele telefoon kosteloos op te sturen naar Teqcycle. Verder geen gedoe en gezeur en je krijgt het geld vanzelf op je rekening. Zo makkelijk is het om geld te verdienen aan je oude mobiele telefoon.
Alles over je oude telefoon inruilen of verkopen Telefoon Abonnement.
Home Keuzehulp Achtergrondinformatie mobiele telefoons en abonnementen Alles over je oude telefoon inruilen of verkopen. Alles over je oude telefoon inruilen of verkopen. Geschreven door René Dekker. Krijg je bij je abonnement een nieuw toestel of ga je een nieuw toestel kopen?
Telefooninkopers.nl Wij kopen jouw oude telefoon!
Door middel van het verkopen van je gebruikte mobiele telefoon kan je veel geld verdienen. Je kunt bijvoorbeeld de aankoop van je nieuwe mobiele telefoon financieren. Vertrouw op onze eenvoudige en snelle service om gemakkelijk geld te verdienen. iPhone 6 Plus.
Jeoudetelefooninleveren.nl Oude telefoon inleveren voor geld!
Geldvoorjegsm.nl is een in Rotterdam gevestigde website die sinds 2014 in de lucht is. Via deze website kun je de verkoop van je oude mobiele telefoon aan Geldvoorjegsm regelen. Dit is mogelijk voor alle merken telefoons! Ook heb je de optie om je telefoon in te ruilen tegen een andere telefoon. Het motto van de website is Krijg meer bij Geldvoorjegsm.nl. Bekijk je waarde bij Geldvoorjegsm.nl Hoe werkt het? Mobiel inleveren bij Recycle Michael. RecycleMichael.nl is een Nederlandse website waar je online je elektronische producten kunt verkopen.
Cartridges van printers en oude mobiele telefoons.
Kom in actie. Inleveren cartridges en oude mobiele telefoons. Goede Doelen Dinerbon. Inleveren cartridges en oude mobiele telefoons. Blonde labrador snuffelt met zijn neus in een stapeltje oude mobieltjes. Met het inleveren van cartridges en mobiele telefoons help je 2 goede doelen tegelijk; KNGF Geleidehonden en het milieu.
Oude Telefoon Inleveren, Verkopen, Recyclen of Vernietigen?
Wilt u dat andere mensen uw vertrouwelijke gegevens kunnen inzien? U doet er daarom verstandig aan om uw oude mobiele telefoons niet te verkopen of in te leveren. De meest veilige oplossing is datavernietiging van uw telefoons en hoogwaardige telefoon recycling.

Contacteer ons